Πώληση Βίλα, Djerba Midoun, Djerba, Τυνησία, djerba aghir

Πώληση - Cod. 28709

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 246 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 350

ΠΩΛΕΙΤΑΙ στην Τζέρμπα "VILLA ΟΔΥΣΣΕΑ"
Που βρίσκεται στο χωριό Lotus στην παραλία της Djerba Aghir και αποτελείται από 35 βίλες εκχωρεί τρία διαφορετικά επίπεδα εξοπλισμού, 11 διαμερίσματα και ένα κέντρο της ζωής? αυτή η βίλα είναι Οδυσσέας:
που αποτελείται από ένα καθιστικό, 3 σουίτες, μία στο ισόγειο, πισίνα (8m με 4m) κουζίνα, βεράντα στο ισόγειο με θέα στην πισίνα και βεράντα στον επάνω όροφο. Αυτή η βίλα διαθέτει κεντρική θέρμανση με φυσικό αέριο αναμιγνύεται τοιχογραφία του λέβητα και της κεντρικής θέρμανσης με ανεμιστήρα κλιματισμού.
Η επιφάνεια της γης κυμαίνεται μεταξύ 330 και 350 τ.μ. και ο εξωτερικός χώρος εργασίας κυμαίνεται μεταξύ 260 και 262 τ.μ.
Όλες οι βίλες είναι εξοπλισμένες με ένα σύστημα συναγερμού συνδεδεμένο με το γραφείο διαχειριστή, παρακολούθηση όλο το χωριό παρέχεται από κάμερες και φρουρούς, καθώς και την κηπουρική και τον καθαρισμό των κοινόχρηστων χώρων παρέχονται από έναν επαγγελματία διαχειριστή και περισσότερο άλλες υπηρεσίες είναι διαθέσιμες στους κατοίκους του χωριού.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB