Πώληση Μονοκατοικία, Djerba Midoun, Djerba, Τυνησία, zone touristique Djerba Aghir

Πώληση - Cod. 33683

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 246 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: 2

ΠΩΛΕΙΤΑΙ DJERBA «VILLA ΟΔΥΣΣΕΑΣ»
Που βρίσκεται στο χωριό Lotus στην παραλία της Djerba Aghir και αποτελείται από 35 βίλες εκχωρεί τρία διαφορετικά επίπεδα εξοπλισμού, 11 διαμερίσματα και ένα κέντρο της ζωής? αυτή η βίλα είναι Οδυσσέας:
που αποτελείται από ένα καθιστικό, 3 σουίτες, μία στο ισόγειο, πισίνα (8m με 4m) κουζίνα, βεράντα στο ισόγειο με θέα στην πισίνα και βεράντα στον επάνω όροφο. Αυτή η βίλα είναι εξοπλισμένη με κεντρική θέρμανση με αέριο αναμιγνύεται τοιχογραφία λέβητα και του κεντρικού πηνίου ανεμιστήρα κλιματισμού.
Η επιφάνεια της γης κυμαίνεται μεταξύ 330 και 350 τ.μ. και ο εξωτερικός χώρος εργασίας κυμαίνεται μεταξύ 260 και 262 τ.μ.
Όλες οι βίλες είναι εξοπλισμένες με σύστημα συναγερμού συνδεδεμένο με το γραφείο διαχειριστή, παρακολούθηση όλο το χωριό παρέχεται από κάμερες και φρουρούς, καθώς και την κηπουρική και τον καθαρισμό των κοινόχρηστων χώρων παρέχονται από επαγγελματία διαχειριστή και αρκετές άλλες υπηρεσίες είναι διαθέσιμες στους κατοίκους του χωριού.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB