Πώληση Βίλα, Hammamet, Hammamet, Τυνησία, hammamet nord

Πώληση - Cod. 40147

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 80 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: terra

Πουλάω μια αρκετά ανεξάρτητη βίλα σε έκταση 500 τετραγωνικών μέτρων με κήπο και γκαράζ μόλις 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από την υπέροχη θάλασσα του Χαμμαμέτ.
Η κατοικία διαθέτει σαλόνι και ανοιχτή κουζίνα, και οι δύο με πρόσβαση στον υπέροχο κήπο με διάδρομο και σιντριβάνι. Δύο μεγάλα υπνοδωμάτια, ένα με μικρή ντουλάπα και μπάνιο με ντους. Το σπίτι είναι χωρίς κόστος νερού και φυσικού αερίου επειδή είναι αυτόνομο και εξυπηρετείται από νερό απευθείας από το ιδιωτικό πηγάδι που βρίσκεται στον κήπο. Όλα τα παράθυρα προστατεύονται από σιδερένια σχάρα και ηλεκτρικά ρολά. Το σπίτι είναι φιλόξενο και πάντα φωτεινό. Υπάρχει η δυνατότητα μεγέθυνσής του τόσο σε ύψος όσο και σε πλάτος. Το γκαράζ περίπου 36 τετραγωνικών μέτρων είναι προσβάσιμο τόσο από την πόρτα στο πλάι όσο και από την εναέρια πόρτα με ηλεκτρικό άνοιγμα με τηλεχειριστήριο.
Η περιοχή είναι ήσυχη και κατοικημένη με καταπληκτική θέα από την οροφή, τη θάλασσα από τη μία πλευρά και το βουνό από την άλλη.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB