Πώληση Βίλα, Sousse, Susa, Τυνησία, Sahloul

Πώληση - Cod. 30529

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 500 m²
  • Αριθμός δωματίων: 8
  • Όροφος: Normal

Ένα αταίριαστο Βίλα (κήπος στις τέσσερις πλευρές), με δύο ξεχωριστές κατοικίες (οι οποίες μπορούν να συνδεθούν εφόσον απαιτείται από τις σκάλες): 1) Μια έδαφος 210μ2 του κήπου με κουζίνα, σαλόνι, τραπεζαρία, μπάνιο και δύο υπνοδωμάτια, επομένως q υπόστεγο ένα μέρος. 2) Πάνω από το ισόγειο (γίνεται ανεξάρτητο) υπάρχει ένα αμερικανικό στυλ σπίτι: ισόγειο και 1ο όροφο (230 m2 ανά όροφο), με το ισόγειο? κουζίνα (7m50 να 3m80), τραπεζαρία (με πόρτα που επικοινωνεί άμεσα με το παράθυρο πόρτα της κουζίνας με θέα σε ένα που περιβάλλεται από μια βεράντα γκαζόν), το μεγάλο σαλόνι (11m x 4m), το σαλόνι (δίπλα από τις σκάλες για όροφος), μικρό μπάνιο δίπλα στην κουζίνα, λίγο Mouna και στον πρώτο όροφο? 4 υπνοδωμάτια πολύ ευρύχωρο οποίων το ένα master σουίτα (συμπεριλαμβανομένων κύρια αίθουσα της 5m50 4m, παράρτημα "γραφείο" και μεγάλο μπάνιο (το οποίο μπορείτε να δείτε μια φωτογραφία) (Σημείωση: κάθε δωμάτιο έχει δικό του μπάνιο λουτρό) και ένα γκαράζ για μέχρι 4 αυτοκίνητα ...
PS: Η εικόνα δημοσιεύτηκε παράσταση κήπο επίπεδη (του κουζίνα, σαλόνι και τραπεζαρία που μπορεί να διακρίνει, όπως το ισόγειο είναι κατειλημμένο) και το αμερικανικό στυλ σπίτι πάνω (το μεγάλο σαλόνι, μικρό σαλόνι, όψη που δείχνει τη σκάλα το μικρό μπάνιο και την πόρτα στην κουζίνα, το μπάνιο της σουίτας κρεβατοκάμαρα) ... Αν θέλετε να δείτε περισσότερες φωτογραφίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου και να μου δώσει μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όπου σας στείλουμε περισσότερες εικόνες.
πολύ νέα βίλα που βρίσκεται σε sahloul ακριβώς στο rempoint yakhting
βίλα αμερικάνικου στιλ περιλαμβάνει ένα μεγάλο καθιστικό και αίθουσα φαγητού και μια μεγάλη κουζίνα και 2 μπαλκόνια και μπάνιο και ισόγειο WC και περιλαμβάνει 3 υπνοδωμάτια για ύπνο το καθένα με ιδιωτικό μπαλκόνι και ένα μεγάλο μπάνιο και μπάνιο στον πρώτο όροφο και ένα δωμάτιο στον πάνω όροφο.
Και ένα γκαράζ και 2 εισόδους πύλη.
Αυτή η βίλα είναι νέο κόσμημα σε μια καλή θέση ένα κομψό και ήσυχη γειτονιά ..
έκταση γης 400 τετραγωνικών μέτρων που καλύπτει 230 τετραγωνικά μέτρα.
Η τιμή αυτής της βίλας είναι 960.000 δηνάρια ..

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB