Πώληση Διαμέρισμα με 4 δώματια, Port El kantaoui, Sousse, Τυνησία, Tantana Sousse 4022

Πώληση - Cod. 26399

  • Τύπος: Διαμέρισμα με 4 δώματια
  • Περιοχή: 400 m²
  • Αριθμός δωματίων: 9
  • Όροφος: 280

Αυτές οι ιδιότητες έχουν μειωθεί από 580.000 λίρες στερλίνες σε 450.000 λίρες για μια γρήγορη πώληση. Οι ιδιότητες περιλαμβάνουν 200m2 πολυτελές ρετιρέ παραθαλάσσιο ακίνητο στον 3ο όροφο συν 4 όμορφες βεράντες με πλήρη θέα στη θάλασσα. Υπάρχει επίσης ένα 80m2 με ένα υπνοδωμάτιο διπλανό διαμέρισμα που περιλαμβάνονται καθώς και ένα μπαλκόνι και βεράντα με θέα στη θάλασσα. Υπάρχει επίσης ένα 600m2 εκπληκτική θέα τη θάλασσα ταράτσα.

Το ακίνητο βρίσκεται σε ίσως την καλύτερη τοποθεσία στην Τυνησία και είναι μια όμορφη βόλτα στην παραλία 3 χιλιόμετρα από το λιμάνι στο El Kantaoui. Η παραλία είναι αρκετά χιλιόμετρα από λευκή μαλακή άμμο στην παραλία κατά μήκος του πιο υπέροχη παραλία του Meditterean θάλασσα. Ακριβώς offshore είναι τα πιο καταπληκτικά κοραλλιογενείς ύφαλοι να διερευνήσει, ενώ ψαροντούφεκο.

Ζούσαμε σε αυτό το υπέροχο σπίτι είναι πολύ ευτυχισμένοι για τρία χρόνια. Η γειτονιά είναι αυθεντική Τυνησίας, φιλικό και φιλόξενο. Είναι πολύ τραγικό αυτό που συνέβη φέτος, αλλά ο λαός της Τυνησίας είναι ισχυρή και ο χρόνος θα θεραπεύσει τελικά αυτές τις πληγές και την Τυνησία θα ανακάμψουν ισχυρότερη από ποτέ. Viva Τυνησία

Υπάρχουν καταστήματα, εστιατόρια και μπαρ σε κοντινή απόσταση με τα πόδια και υπάρχουν πολλά να κάνει με θαλάσσια σπορ, quad ποδηλασία, ψάρεμα, αλεξίπτωτο πλαγιάς, γκολφ κλπ για να σας κρατήσουν απασχολημένους.

Ο καιρός είναι ίσως η καλύτερη χρονιά καιρό γύρο οπουδήποτε στον κόσμο με τον ήλιο κάθε μέρα του έτους. Οι θερμοκρασίες είναι θερμότερο από ό, Φλόριντα, αλλά χωρίς την υγρασία και τη βροχή. Οι θερμοκρασίες του νερού είναι θερμότερο από τον κόλπο του Μεξικού και όλο αυτό είναι μόλις 2 ώρες από το Λονδίνο Gatwick, 3 ώρες από το Δουβλίνο και 3 ώρες από το Ντουμπάι.

Υπάρχουν τρεις διεθνείς αερολιμένες, Τυνησία Καρχηδόνα 1,5 ώρες, Enfidha Μοναστήρι και οι δύο 30 λεπτά από το ξενοδοχείο.

Το ακίνητο προσφέρεται σε συνδυασμό με την επιλογή από πλήρως επιπλωμένα με χειροποίητα έπιπλα κατά παραγγελία σε όλη. Υπάρχει επίσης η possability της αγοράς ενός VW Jetta (2009). Υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης που έρχονται με την επένδυση αυτή.

Οι ιδιότητες αυτές προσφέρουν μια επένδυση μείωση των τιμών που θα πρέπει να προσφέρουν σημαντική απόδοση της επένδυσης κατά τη διάρκεια μιας relativily βραχυπρόθεσμα. Αναμένεται ότι θα υπάρξουν σημαντικές πετρελαίου και φυσικού αερίου στα ανοικτά των ακτών της Sousse και αυτό το ξενοδοχείο ήταν ιδανικό για εκτελεστικό ενοίκια ή διακοπές.

Αυτή είναι μια φορά σε μια μοναδική ευκαιρία για να αγοράσω 2 τέτοια υπέροχη παραλία Ρετιρέ, είμαστε απρόθυμα φεύγουν για να ζήσουν στην Αυστραλία με το γιο μας, ο οποίος ξεκινά μια οικογένεια και θέλει Παππούδες και γιαγιάδες που εμπλέκονται. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συναντηθεί με υποψήφιους αγοραστές στο χώρο για προβολές. Μιλάμε αγγλικά, αλλά μπορούμε να κανονίσουμε για μεταφραστές στα Γαλλικά, Γερμανικά ή Aribic εάν απαιτείται. Bon Ευκαιρία

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB